Mirza Teletović, poznati bh. košarkaš firmi Interlogistic d.o.o. iz Sarajeva koja se bavi svim vrstama transporta, povjerio je posao organizacije selidbe ličnih stvari i dva putnička automobile iz USA u Bosnu i Hercegovinu.

Nedžad Turnadžić, direktor kompanije je kazao kako je procedura selidbe iz USA jako komplikavana zbog američkih i bosanskih zakona i carinskih postupaka, te je i posao preseljenja bio zahtjevan.
"Sve je proteklo u najboljem redu, te smo nastavili saradnju u transportu i carinskom zastupanju za projekte Mirze Teletovića", rekao je Turnadžić.Podsjetio je kako Interlogistic nudi kompletnu uslugu preuzimanja pošiljke sa adrese (iz bilo kojeg djela svijeta, izvozno-carinsko zastupanje bilo gdje u svijetu, transport od odredišta do carine u Sarajevu, carinsku proceduru uvoza, carinsko zastupanje i na kraju dostavu na adresu).
"Sve ovo čini jednu kompletnu paletu usluga, a našim klijentima omogućava da nakon nama povjerenog naloga ne brinu i bave se drugim, bitnijim stvarima", rekao je Turnadžić.